Τι δηλώνει το προσωπικό σας brand στους άλλους; Αν σκέφτεστε προαγωγή, καλύτερους πελάτες, πολυποίκιλη καριέρα όλα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο με τον οποίο σας διαφοροποιούν από τους υπόλοιπους οι προϊστάμενοί σας και οι πιθανοί πελάτες ή εργοδότες.

Για να αυξήσετε τις ευκαιρίες της καριέρας σας και να αποκτήσετε την καριέρα εκείνη που σας εμπνέει και σας ξεσηκώνει κάθε πρωί από το κρεβάτι ας αρχίσουμε να «γυαλίζουμε» το προσωπικό σας brand.

3 συμβουλές για ένα ισχυρό, μοναδικό προσωπικό brand
1. Αντιληφθείτε ποια είναι η αξία σας μέσα στον οργανισμό. Διαθέτοντας ισχυρό προσωπικό brand σημαίνει ότι η επίδοσή σας έχει συνέπεια. Με άλλα λόγια είναι ο συνδυασμός των ικανοτήτων σας, της εμπειρίας σας και της αξίας που προσφέρετε είτε στην εταιρεία που εργάζεστε είτε στους πελάτες σας.

2. Ακολουθείστε την καριέρα εκείνη που σας ενθουσιάζει και γνωρίζετε ότι μέσω αυτής θα θριαμβεύσετε. Η αγορά σήμερα είναι τόσο ασταθής που η «επιβίωση» ως στρατηγική καριέρας δείχνει επιπόλαια. Αν εργάζεστε χωρίς πάθος είναι σαν να δολοφονείτε την εξέλιξή σας. Αν περιφέρεστε αδιάφοροι αυτό γίνεται αντιληπτό και σας κρίνουν ανάλογα. Με τον τρόπο αυτό κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ενώ όλοι συνειδητοποιούν ότι δεν είστε ένα στέλεχος κλειδί για
τον οργανισμό.

3. Εκπέμψετε τα σωστά μηνύματα. Οτιδήποτε λέτε ή κάνετε, στέλνει μηνύματα στους προϊσταμένους, συνεργάτες, πελάτες αλλά και στους πιθανούς εργοδότες.
Όλες οι κινήσεις, εκφράσεις, συμπεριφορές και συνεργασίες σας, διαμορφώνουν την αντίληψη που έχουν οι άλλοι για εσάς αλλά και τη σπουδαιότητα της αξίας που προσφέρετε.Ισχυρά προσωπικά brands δεν δημιουργούνται «εν μία νυχτί». Χρειάζεται χρόνο, επιμονή και προσωπική δέσμευση αλλά η ανταμοιβή είναι τεράστια.

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου οι απαιτήσεις σας να είναι τόσο υψηλές ως προς το μελλοντικό σας εργοδότη και την εξέλιξή σας όπου εσείς θα επιλέγετε το επόμενό σας βήμα και όχι κάποιος άλλος.

Καλές διακοπές!
Γκέρτη Φίλη, [email protected]
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site μας www.sargiapartners.com