Με ακαδημαϊκή υπόσταση, αναγνωρισμένο συγγραφικό έργο και πολύτιμη πρακτική εμπειρία ο Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής Μάνατζμεντ και Ανθρώπινων Πόρων, Διευθυντής Executive MBA, Συν-διευθυντής MSc in Human Resources Management στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, θα πραγματοποιήσει, στο πλαίσιο του συνεδρίου μια εξόχως χρηστική και ενδιαφέρουσα παρουσίαση.

Η ομιλία του, με τίτλο “Achieving Excellent Performance” θα διαπραγματευτεί τη βελτίωση της απόδοσης των ανθρώπων αλλά και πώς μπορεί να καθιερωθεί μία κουλτούρα βελτίωσης της απόδοσης στους κόλπους ενός οργανισμού.

Ωστόσο, η θεματολογία του συνεδρίου εμπλουτίζεται διαρκώς με την ενεργή συμμετοχή CEOs και κορυφαίων στελέχη από το χώρο του HR και όχι μόνο. Οι καταξιωμένοι επαγγελματίες που έχουν αναλάβει το συντονισμό των panels discussions είναι οι εξής: Μάρθα Μυλωνά, HR Director SouthEastern Europe DDB και Πρόεδρος του ΣΔΑΔΕ, Γιάννης Νικολάου, Εργασιακός/Οργανωσιακός Ψυχολόγος και Επίκουρος Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.