Την Τρίτη 7 Μαΐου 2019, απονεμήθηκαν τα βραβεία «Best Workplaces» στις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2019, σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Την εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε το Great Place to Work® Hellas, με τη συμμετοχή 450 και πλέον προσκεκλημένων, τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι εκπρόσωποι Πολιτικών, Οικονομικών και Επιχειρηματικών Φορέων.Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Great Place to Work® Hellas, Δημήτρης Γ. Μαύρος, δήλωσε: «Με τη σημερινή απονομή στις 25 εταιρείες που διακρίθηκαν, ο θεσμός του Great Place to Work® συμπληρώνει 18 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, βραβεύοντας τις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Οι επιχειρήσεις που βραβεύονται πέτυχαν να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων. Αυτό το κλίμα εμπιστοσύνης είναι και ο ακρογωνιαίος λίθος της δημιουργίας καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος. Τους αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια».

Μεταξύ άλλων, βραβεία απένειμαν, ο Γιώργος Ιωαννίδης, Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης – εκ μέρους του Υπουργού Γιάννη Δραγασάκη, ο Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας και τέως Υπουργός Ανάπτυξης, ο Αντώνης Μακρής, Πρόεδρος ΣΕΛΠΕ, ο Δημήτρης Βέργαδος, Διευθυντής, Τομέας ΜΜΕ, Θέσεων & Ενημέρωσης ΣΕΒ και ο Βασίλης Ραμπάτ, Πρόεδρος ΕΑΣΕ. Σημειώνεται ότι στο τεύχος Μαίου του περιοδικού HR Professional, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και τη συνέντευξη του Δημήτρη Γκανούδη, General Manager, Great Place to Work® Hellas.