Μία ξεχωριστή εμπειρία έζησαν 40 φοιτητές από πανεπιστήμια όλης της Ελλάδας καθώς πέρασαν μια ολόκληρη μέρα στα κεντρικά γραφεία της ΑΧΑ όπου ενημερώθηκαν για την εταιρεία, γνώρισαν τους ανθρώπους της και τις προοπτικές εξέλιξης που υπάρχουν.

Για 3η συνεχή χρονιά, η ΑΧΑ Ελλάδας, πραγματοποίησε ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο «Business Day». Το ΑΧΑ «Business Day» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί η ΑΧΑ να υποστηρίζει τους νέους ανθρώπους να ενδυναμώνουν τις τεχνικές τους γνώσεις και να λαμβάνουν εμπειρίες που θα έχουν αξία για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Μέσα από μια σειρά παρουσιάσεων από στελέχη της ΑΧΑ, τροφοδοτήθηκε ένας παραγωγικός διάλογος που προσέφερε στους φοιτητές βαθιά κατανόηση του τρόπου που δουλεύει μια ασφαλιστική εταιρεία και τις ανάγκες που μπορούν οι ίδιοι να καλύψουν για να προσφέρουν από την πλευρά τους μια δυναμική ώθηση, τόσο στην ΑΧΑ όσο και στον ασφαλιστικό κλάδο.

Η εμπειρία των φοιτητών έλαβε βιωματική διάσταση όταν όλοι μαζί, με τη συμμετοχή και των ανθρώπων της ΑΧΑ, συμμετείχαν σε ένα εργαστήριο μαγειρικής. Μέσα από αυτό, υπό την καθοδήγηση ειδικού εκπαιδευτή, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη σημαντικότητα της αρμονικής συνεργασίας και την προστιθέμενη αξία που μπορεί καθένας να προσφέρει, για ένα καλό αποτέλεσμα.