Παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η παγκόσμια και εθνική οικονομική κρίση, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία βραβεύεται φέτος διπλά τόσο ως ο καλύτερος εργασιακός χώρος για τους ανθρώπους της, όσο και ως μία από τις περισσότερο κοινωνικά υπεύθυνες εταιρείες, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι ξεχωρίζει για την ιστορία της, τη συνέπεια, τη συνέχεια, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητά της.

Συγκεκριμένα, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία αναδεικνύεται φέτος ως το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2010, στον ετήσιο διαγωνισμό «Οι Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα 2011», κατακτώντας την κορυφή της λίστας, από την περσινή 6η θέση και 8η το 2006, ενώ παράλληλα διακρίνεται για 2η συνεχή χρονιά στο CR Index, τον Εθνικό Δείκτη Εταιρική Ευθύνης, αποσπώντας το βραβείο Gold για τις επιδόσεις της στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας.

Επιπλέον, η εταιρεία τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο Best progress gold award, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στις εταιρείες που σημείωσαν τη μεγαλύτερη πρόοδο σε σχέση με την περσινή τους αξιολόγηση για την κοινωνική ευθύνη.

Η διπλή βράβευση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας είναι μια σημαντική αναγνώριση της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει κάθε δραστηριότητά της. Εν μέσω μάλιστα των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο: στο συνεργάτη, το συνάδελφο, τον πελάτη, τον καταναλωτή, το κοινωνικό σύνολο ευρύτερα.