Το ΕΒΕΑ προσφέρει σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School ένα καινοτόμο Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, διάρκειας 88 ωρών.

Το πρόγραμμα ανταποκρίνεται στην ανάγκη των στελεχών να έρθουν σε επαφή με καινούργια εργαλεία και αντιλήψεις στο χώρο του μάνατζμεντ. Το πρόγραμμα θα προσφέρει ακαδημαϊκή γνώση, συνδυασμένη με πρακτικά παραδείγματα κι εφαρμογές, ενώ παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να καλλιεργήσουν σημαντικές δεξιότητες όπως η αποτελεσματική επικοινωνία, συνεργασία, στρατηγική σκέψη, και λήψη αποφάσεων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής ενότητες: Στρατηγικά ζητήματα για τις Επιχειρήσεις, Χρηματοοικονομικά, Λογιστική, Μάρκετινγκ, Διαχείριση Λειτουργιών και Υπηρεσιών, Επιχειρηματικό σχέδιο.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ALBA, Αθηνάς και Άρεως 2α, Βουλιαγμένη Αττικής, από 11/10/2010 έως 30/03/2011, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 22:00. περισσότερες πληροφορίες στο www.acci.gr. Οι απόφοιτοι του Α’ Κύκλου θα μπορούν να συνεχίσουν στο Β΄ Κύκλο – «Απογειώνοντας το Μάνατζμεντ της Επιχείρησής σου» (104 ώρες) που απευθύνεται σε στελέχη με διοικητική ευθύνη που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώση και ικανότητες σε πιο σύνθετα καθήκοντα Διοίκησης.