Μία νέα Ακαδημία λάνσαρε στις 21 Νοεμβρίου η doValue, με στόχο την καθιέρωση νέων τρόπων μάθησης για τους ανθρώπους της. Ειδικότερα, στη σχετική εκδήλωση για την έναρξη της doLearn Academy, η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα, με τίτλο «Leadership Essentials», το οποίο απευθύνεται στα στελέχη της και υλοποιείται σε συνεργασία με το Alba.

Πρόκειται για ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα ανάπτυξης ηγετικών δεξιοτήτων, σχεδιασμένο αποκλειστικά για την dοValue Greece από ανθρώπους της εταιρείας σε συνεργασία με το Alba. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Κώστας Αξαρλόγλου, Dean and Professor of International Business Relations and Strategy at Alba, ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα, και Νίκος Μυλωνόπουλος, Director of the SEV Center of Excellence in Creative Leadership and Professor of Digital Entrepreneurship, Alba, καθώς και οι Θοδωρής Καλαντώνης, Executive Chairman και Τάσος Πανούσης, CEO της doValue Greece.

Επισημαίνεται ότι το μότο της νέας Ακαδημίας είναι «Empowering Minds, Igniting Futures», εστιάζοντας στη δια βίου εκπαίδευση, με στόχο την κάλυψη της ανάγκης των εργαζομένων για συνεχή ανάπτυξη, ενώ προβλέπεται η συνεργασία με έγκριτους οργανισμούς και εκπαιδευτικά ιδρύματα. «Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση αποτελεί το θεμέλιο για την καινοτομία, την αριστεία και ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς διακρίσεις με ευκαιρίες για όλους και η doLearn Academy είναι η πύλη για την επίτευξη αυτών των στόχων» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.