Για δύο εβδομάδες ένα τραπέζι ping pong αποτέλεσε μέρος της καθημερινής πραγματικότητας των ανθρώπων της ΑΧΑ, γεμίζοντας με θετική ενέργεια, χαμόγελα και ευγενή άμιλλα τον εργασιακό χώρο.

Αυτά ήταν τα συστατικά του 1ου Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην ΑΧΑ Ελλάδας, σε συνέχεια πρωτοβουλίας που ανέλαβε η ομάδα «Well Being @ AXA». Περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι της ΑΧΑ συμμετείχαν σε κλήρωση για τη δημιουργία Ομίλων, από τους ομίλους προέκυψαν οι 16 νικητές και ακολουθώντας διαδικασία knock out, το τουρνουά έφτασε κατ’ αντιστοιχία στους 8 καλύτερους, στους 4 των ημιτελικών και στους δύο πρωταγωνιστές του μεγάλου τελικού, πάντα υπό την εποπτεία επαγγελματία διαιτητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Μάλιστα, στη διοργάνωση του τελικού συμμετείχε η πρωταθλήτρια Ελλάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑμΕΑ Φωτεινή Μπούσιου, η Πρόεδρος Δ.Σ. του MDA Ελλάς (Σωματείο Ατόμων με Νευρομυικές Παθήσεις, η Βάνα Λαβίδα, πλαισιωμένη από την Καίτη Δαυίδ (Αντιπρόεδρο Δ.Σ. MDA Ελλάς), την Πηνελόπη Μπάρλου (Ταμία Δ.Σ. MDA Ελλάς), την Αντιγόνη Καρρά (Διευθύντρια MDA Ελλάς) και την Γεωργία Μωραΐτη (Κοινωνική Λειτουργό MDA Ελλάς).

Η Φωτεινή έπαιξε ένα φιλικό παιχνίδι με καθέναν από τους δύο εργαζόμενους που έφτασαν στον τελικό πριν ξεκινήσει ο μεγάλος αγώνας, ενώ ήταν η ίδια που διαιτήτευσε τον τελικό. Η Άννα Μανιάτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΧΑ Ελλάδας ανέφερε ενδεικτικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι άνθρωποί μας αγκάλιασαν τόσο ζεστά αυτή την πρωτοβουλία. Ευχαριστώ θερμά την ομάδα ‘Well Being @ AXA’ η οποία διοργάνωσε περισσότερες από δέκα ενέργειες από τις αρχές του 2017, μέχρι σήμερα».