Σε συνέχεια της επιτυχημένης σειράς διαλέξεων με τίτλο «Young Achievers Series» το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, προκηρύσσει δύο πλήρεις υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές με την υποστήριξη του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια.

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε νέους και νέες έως και 30 ετών, οι οποίοι  είναι μόνιμοι κάτοικοι του Θριασίου (Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ασπρόπυργος, Μέγαρα, Ν. Πέραμος) ή την περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Η καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν να υποβάλουν αίτηση για ένα από τα εξής προσφερόμενα προγράμματα: MSc in Finance,  MSc in Risk Management, MSc in Marketing, MSc in Strategic Human Resources Management, MSc in Business for Lawyers, MSc in International Business and Management, MSc in Shipping Management, MSc in Entrepreneurship και MSc in Tourism Management.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ALBA https://applications.alba.edu.gr/ και αφορούν το ακαδημαϊκό έτος 2014 -2015. Πληροφορίες αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής: http://www.alba.edu.gr.