Παγκόσμιο διαδικτυακό σεμινάριο διοργανώνει, την Τρίτη 14 Μαΐου, στις 12:00, ο EAPM, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το εν λόγω webinar, με τίτλο «Unleashing Potential: Embracing AI for future-ready workplaces» θα εστιάσει σε τέσσερα καίρια για το HR θέματα: την προάσπιση της ηθικής ενσωμάτωσης της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης, τους επαναπροσδιορισμένους μελλοντικούς χώρους εργασίας, την αριστεία στην ηγεσία των ανθρώπων και τις συνεχείς επενδύσεις σε δεξιότητες και εκπαίδευση.

Ομιλητές θα είναι η Niamh McNamara, Head of Labour Relations, People Consultants and Transformation EMEA, Salesforce από την Ιρλανδία, Jarle Hildrum, Director for consulting services in HR analysis, Deloitte και Bjørn Taale Sandberg, Chief Strategy Officer and Transformation Lead at DNA Oyj, Finland, από τη Νορβηγία, Dr. Austeja Landsbergiene, Author and educational advisor, από την Λιθουανία και η Alessandra Lazazzara, Associate Professor of Organization Theory and Human Resource Management, Πανεπιστήμιο του Μιλάνου, Ιταλία.