Η ΕΑΣΕ προχώρησε στη διεξαγωγή του 16ου CEOnergies Breakfast, το οποίο ήταν πρωτοβουλία της Ομάδας Δράσης για τις Ίσες Ευκαιρίες στην Ηγεσία, με επικεφαλής την Βαλέρια Τσάμη, Managing Director της Focus Bari, η οποία και προλόγισε την διαδικτυακή εκδήλωση.

Το 16ο CEOnergies Breakfast έδωσε απαντήσεις σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο θέμα που έχει να κάνει με την διαχείριση της δυσάρεστης εμπειρίας της απόλυσης και της απομόνωσης που την συνοδεύει. Το ζητούμενο ήταν να δοθούν απαντήσεις στο πως από αυτή την εμπειρία μπορεί κάποιος να αντλήσει δύναμη και να προχωρήσει στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. Στο πλαίσιο του event αυτού, την προσωπική του εμπειρία μοιράστηκε ο Peter Ashworth, Managing Director της Acomodeo.

Μέσα από τον διάλογο με τους συντονιστές, Φανή Κλειδά, B.U. Director, Executive Search, Assessment & Coaching της Trenkwalder Group Greece και Κώστα Γκιόκα, Business Development – M&A Director & Head of HR της TÜV Austria Hellas, ο P. Ashworth μετέφερε τα συναισθήματά του, αλλά και τις κινήσεις που τον οδήγησαν σε νέους ορίζοντες καριέρας.