Το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και ο Επίκουρος Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς Ιωάννης Νικολάου ανέλαβαν από το European Association of Work & Organizational Psychology (EAWOP) την διοργάνωση του Επιστημονικού Συνεδρίου «EAWOP Small Group Meeting on Selection & Assessment».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Park Hotel) από τις 21-23 Ιουνίου 2011 με την συμμετοχή 40 επιστημόνων από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ και θα αναλυθούν όλες οι πρόσφατες τάσεις και προσεγγίσεις στο χώρο της προσέλκυσης, επιλογής και αξιολόγησης του Ανθρώπινου Δυναμικού των επιχειρήσεων και οργανισμών.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου του ΟΠΑ ομιλία-διάλεξη με θέμα: «Evidence Based Approaches in Recruitment and Selection» με τους ακόλουθους ομιλητές: Prof. Neil Anderson (Brunel University, UK), Prof. Fiona Patterson (City University, UK), Prof. Jesus Salgado (Universidad de Santiago de Compostela, Spain) και τον Ιωάννη Νικολάου (ΟΠΑ). Η διάλεξη είναι ανοιχτή στο κοινό με δωρεάν συμμετοχή και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου (18.00 – 21.00).

Διεξάγεται σε συνεργασία με το Σύλλογο Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού «HR Alumni» και την υποστήριξη του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδος (ΣΔΑΔΕ) και του Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες στο eawopsgm.wordpress.com.