Στα κεντρικά γραφεία της Edenred στην Αθήνα βρέθηκε, την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, ο Jacques Adoue, EVP HR & CSR του Ομίλου Edenred.

Στο πλαίσιο της εν λόγω επίσκεψης, ο J. Adoue μοιράστηκε την HR στρατηγική και το όραμα του ομίλου με την ελληνική ομάδα, φροντίζοντας όλοι να είναι ευθυγραμμισμένοι με τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί για το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, η στρατηγική του ομίλου για την επόμενη μέρα εστιάζει αφενός στο Talent Acquisition και στο Recruitment και αφετέρου στο Internal Development και στα Career Paths των εργαζομένων.

Παράλληλα, τα θέματα Diversity βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της Edenred, παρότι στην Ελλάδα, ειδικά σε ό,τι αφορά στο Gender Diversity, οι σχετικοί δείκτες είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι πάνω από το 50% των θέσεων της εταιρείας καλύπτεται από γυναίκες, γεγονός που ισχύει και αναφορικά με τις διοικητικές θέσεις.

Επιπρόσθετα, η στρατηγική της εταιρείας εστιάζει και στην ενίσχυση όλων των benefits που παρέχει στους ανθρώπους της. Αυτό σημαίνει ότι η Edenred θα προχωρήσει στην παροχή περισσότερο προσωποποιημένων προνομίων, τα οποία θα είναι προσαρμοσμένα ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες κάθε εργαζόμενου.

Φυσικά, κατά τη διάρκεια της σχετικής επίσκεψης έλαβε χώρα και μια ανασκόπηση του πλάνου που ήδη έχει υλοποιηθεί, στο οποίο ξεχωρίζει τόσο το πρόγραμμα mentoring που αφορούσε σε όλες τις γυναίκες της εταιρείας, όσο και το πρόγραμμα Lead, το οποίο αφορούσε όλα τα mid-level στελέχη και περιλάμβανε coaching και συμβουλευτική.