Ολοκληρώθηκε η 1η δράση Νetworking με θέμα «Γυναίκες & Επιχειρήσεις» που διοργάνωσε στις 8 Μαρτίου ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ & Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της ΕΕΔΕ.

Στην αίθουσα του Πολυχώρου «Έβδομος» γυναίκες-επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, μέλη και φίλοι του ΤΟΓΜΕ είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους επαγγελματικά. Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Iατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης ενώ την εκδήλωση άνοιξε η Άρτεμις Λιόντα, πρόεδρος του Τομέα μιλώντας για τη σημασία της δικτύωσης και της αλληλο-υποστήριξης των γυναικών στον επαγγελματικό στίβο.

Μεταξύ άλλων, η Φανή Κλειδά, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup Ελλάδος, έκανε λόγο για το πώς μπορεί μια γυναίκα να καθοδηγήσει την καριέρα της ανακαλύπτοντας τον εαυτό της. Στη συνέχεια, 4 γυναίκες επιχειρηματίες και συγκεκριμένα, η Ανδρομάχη Ζερζιβίλη, Αντιπρόεδρος & CTO, AKTINA Travel Group, η Κατερίνα Ιωακείμ, Διευθύνουσα Σύμβουλος, start up coverstory.gr, η Δρ. Φλώρα Σταυρίδη, Ογκολόγος Παθολόγος, Συνεργάτης Ομίλου Υγεία, Managing Director Care and Cure Oncology Center και η Ρία Στεργιοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, TELETRANS A.E παρουσίασαν τις επιχειρήσεις τους και απάντησαν σε ερωτήσεις για την επιχειρηματικότητα, τα προσόντα που χρειάζεται να έχει μια γυναίκα επιχειρηματίας για να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις, τι χρειάζεται να προσέξει, πώς ανταπεξέρχεται σε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον κ.ά.