«Η υψηλή ποιότητα δεν διαπραγματεύεται, επιβραβεύεται». Με το σύνθημα αυτό η ΕΕΔΕ προκηρύσσει για άλλη μία χρονιά το βραβείο Quality Leader of the Year.

Πρόκειται για ετήσιο πανευρωπαϊκό θεσμό που πραγματοποιείται από το 2002 από τον European Organisation for Quality (Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ποιότητα) και σε εθνικό επίπεδο από την ΕΕΔΕ. Σε συνέχεια της διαδικασίας αυτής ανακηρύσσεται κάθε χρόνο ο Ευρωπαίος Quality Leader of the Year από τους Εθνικούς Quality Leader of the Year όλων των ευρωπαϊκών κρατών. Τον τίτλο αυτό έχουν κατακτήσει τέσσερις φορές, από την έναρξη του θεσμού, οι Έλληνες αποδέκτες του βραβείου.

Υπενθυμίζεται ότι για το 2012 ο Έλληνας Quality Leader of the Year, Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Genesis Pharma, αναδείχθηκε εφέτος από τον EOQ και European Quality Leader. Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει στις 25 Σεπτεμβρίου 2013, ενώ η τελετή απονομής του Βραβείου Quality Leader of the Year 2013, θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στο πλαίσιο της ετήσιας τελετής απονομής των Πιστοποιήσεων Επιχειρηματικής Αριστείας.