Τις συνεργασίες της με ελληνικά πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα συνεχίζει να επεκτείνει και να αναπτύσσει η EY Ελλάδος, με στόχο την προώθηση και την εμβάθυνση της ενεργής σύνδεσης της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και έρευνας με την αγορά εργασίας.

Συγκεκριμένα, κατά την τελευταία διετία, η εταιρεία υπέγραψε μνημόνια συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ έχει προχωρήσει σε συνεργασίες με το Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Βιοηθικής, Τεχνοηθικής και Δικαίου του Τομέα Δικαίου του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, καθώς και με το Εργαστήριο Πολιτικής Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπρόσθετα, η EY παρέχει ανατροφοδότηση στα πανεπιστημιακά ιδρύματα, σχετικά με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας και της αγοράς εργασίας, ενώ παρέχει και οικονομική στήριξη σε φοιτητές μέσω προγραμμάτων υποτροφιών.

Παράλληλα , η εταιρεία έχει οργανώσει προγράμματα πρακτικής άσκησης και με πλήθος άλλων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, στα οποία τα τελευταία δύο χρόνια συμμετείχαν συνολικά 225 φοιτητές, εκ των οποίων, σχεδόν οι έξι στους δέκα έλαβαν πρόταση συνεργασίας από την εταιρεία και είχαν την ευκαιρία να συνεχίσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στην EY. Τέλος, η ΕΥ οργανώνει σταθερά τις ημέρες καριέρας “EY Days” και συμμετέχει σε εκθέσεις καριέρας που διοργανώνονται από τα γραφεία διασύνδεσης των πανεπιστημίων, αλλά και σε εξωτερικές επιτροπές Διασφάλισης Ποιότητας (ΔΠ) & Βελτίωσης.