Η EY Eλλάδος ανακοίνωσε ότι ο Ηλίας Βυζάς αναλαμβάνει επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY στην Ελλάδα, διαδεχόμενος τον Αλέξανδρο Χρηστίδη.

Ο Ηλίας Βυζάς ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην ΕΥ το 2007. Από το 2013, διευθύνει το Κέντρο Αριστείας της EY για Data, Analytics & AI, στην Αθήνα, ενώ είναι υπεύθυνος και για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων του οργανισμού σε θέματα Data, Analytics & AI στην περιοχή Κεντρικής, Ανατολικής, Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (CESA).

Παράλληλα, είναι Επικεφαλής Τεχνολογικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και του Τομέα Προηγμένης Βιομηχανίας και Κινητικότητας (Συμβουλευτικές Υπηρεσίες) της EY στην περιοχή CESA και στην Ελλάδα.

Ο Ηλ. Βυζάς είναι κάτοχος B.Eng. in Mechanical Engineering από το Imperial College του Λονδίνου, κάτοχος M.Sc. in Mechanical Engineering, M.Sc. in Electrical Engineering and Computer Science, και Eng.D. in Mechanical Engineering από το MIT της Βοστώνης, καθώς και κάτοχος Executive MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.