Τα νέα τους γραφεία στον Ελαιώνα εγκαινίασαν και επίσημα την Παρασκευή 21 Απριλίου οι Hemmersbach, Salescode και Fieldcode, παρουσία πλήθους εργαζομένων, καλεσμένων, αλλά και στελεχών από το εξωτερικό.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση των εγκαινίων ήταν παρόντες ο CEO της Hemmersbach, Ralph Koczwara, και ο Country Manager Greece και των τριών εταιρειών, Στέφανος Χατζηράπτης, οι οποίοι στις σχετικές τους ομιλίες αναφέρθηκαν σε όλα όσα επιτεύχθηκαν από το 2018 έως και σήμερα, ενώ παρουσίασαν και τους στόχους για το 2023.

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε ότι ο Thomas Kaschner, ο οποίος μέχρι πρότινος ασκούσε καθήκοντα Chief Revenue Officer, αναλαμβάνει τη θέση του CEO της Salescode, με τους δύο ομιλητές να εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους και να του εύχονται καλή επιτυχία στον νέο του ρόλο. Η βραδιά συνεχίστηκε με πάρτι στο Rooftop των νέων εγκαταστάσεων στον Ελαιώνα, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν εκλεκτό φαγητό και ποτό, ενώ είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο ειδικό booth που είχε δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό στο ισόγειο.

Οι εξαώροφες εγκαταστάσεις στον Ελαιώνα αναμένεται να στεγάσουν και τους 300 εργαζόμενους των τριών εταιρειών και, εκτός των open space γραφείων που κυριαρχούν, περιλαμβάνουν ορισμένα κλειστά γραφεία, γυμναστήριο, δωμάτιο προσευχής, in house καφετέρια και εστιατόριο, αλλά και μία αίθουσα συνεδριάσεων, με δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι και 50 ατόμων.

Τέλος, τα νέα αυτά γραφεία διαθέτουν δύο αίθουσες συνεντεύξεων, όπου οι υποψήφιοι θα μπορούν να έρθουν σε μία πρώτη επαφή με τις εταιρείες, και δύο ξενώνες για τη φιλοξενία των συνεργατών από το εξωτερικό.