Τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της iCon στην Αθήνα, πραγματοποιείται εκδήλωση ενημέρωσης για την επόμενη (40η) έναρξη των προγραμμάτων.

Η iCon, βασιζόμενη στη φιλοσοφία της που είναι να προσφέρει σε όλη την Ελλάδα Προγράμματα Σπουδών με διαχρονική αξία για επιτυχή καριέρα, προσφέρει προγράμματα στους τομείς της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού, της επικοινωνίας, των δημοσίων σχέσεων, του real estate, των χρηματοοικονομικών, της διαχείρισης έργου (project management), της διαχείρισης κρίσεων, της διοίκησης επιχειρήσεων, του μάρκετινγκ, των λογιστικών κ.λπ.

Τα προγράμματα προσφέρονται σε μορφή ευέλικτης και εξ αποστάσεως μάθησης, ώστε να δίνεται η δυνατότητα επιτυχούς συμμετοχής σε άτομα που κατοικούν ή/και εργάζονται σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος. Τα κρατικά και βρετανικά Πανεπιστήμια του Leicester και Heriot Watt του Εδιμβούργου, προσφέρουν στην Ελλάδα μία σειρά προγραμμάτων όλων των επιπέδων δηλαδή Certificates, Diplomas, Bachelor (Πτυχία), Master/MBA (Μεταπτυχιακά) αλλά και Διδακτορικά (Doctorates).

Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κανονίσουν προσωπική συνάντηση, σε ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί, με τα ειδικά εκπαιδευμένα και έμπειρα στελέχη της iCon, τα οποία δεν δίνουν απλώς πληροφορίες για τα προγράμματα, αλλά διαδραματίζουν και συμβουλευτικό ρόλο. Για περισσότερες πληροφορίες:210 9248534, 2310 264570, www.icon.gr.