Η Linkage Greece για έκτη χρονιά διοργανώνει θεματική Ομιλία με επίκεντρο την Ηγεσία.

Φέτος, προσκεκλημένος είναι ο καταξιωμένος ομιλητής Mike Abrashoff, πρώην Κυβερνήτης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ και Σύμβουλος του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, σε ομιλία με τίτλο «It’s Your ship». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αίθουσα Banquet την Πέμπτη 4 Ιουλίου από τις 17.00 έως τις 20.00.

Ο Mike Abrashoff βρίσκεται στο επίκεντρο μιας εκ των πιο αξιόλογων ιστοριών οργανωσιακού μετασχηματισμού και αλλαγής κουλτούρας της σύγχρονης εποχής. Σε ηλικία 36 ετών, ήταν ο νεότερος Αξιωματικός στον Στόλο του Ειρηνικού, Κυβερνήτης σε ένα πλοίο με πλήρωμα χαμηλού ηθικού, υψηλής εναλλαγής προσωπικού σε θέσεις εργασίας και άσχημες αξιολογήσεις απόδοσης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ένα από τα τρία βιβλία που έχει εκδώσει με τίτλο It’s Your Ship: «Δεν άλλαξα εγώ το πλοίο – το πλήρωμά μου το έκανε. Αυτό που έκανα, ήταν να επανεξετάσω το στυλ Ηγεσίας μου και να δημιουργήσω ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποί μου αισθάνθηκαν ασφάλεια, δύναμη και υποστήριξη. Όταν με προσέγγιζαν με ένα πρόβλημα, τους έλεγα “Είναι δικό σας το πλοίο – πώς θα το διορθώσετε;”.

Η Ομιλία του Mike Abrashoff θα εστιάσει στο πώς η Ηγεσία μπορεί να δημιουργήσει εταιρική κουλτούρα που μπορεί να οδηγήσει σε εξαιρετικές αποδόσεις. Θα παρομοιάσει την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδας με αυτήν του πλοίου, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι τη δουλειά την κάνει σε μεγάλο μέρος η κοινωνία και οι πολίτες της, όπως αντίστοιχα το πλήρωμα στο πλοίο.

Mπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την εν λόγω εκδήλωση αλλά και για τα Linkage Summer Sessions, στο HR Professional (Τεύχος Μαΐου, 164) μέσα από τη συνέντευξη των Δημήτρη Παπανικητόπουλο, Πρόεδρος Linkage Eλλάδας και Αρτέμη Μυρόπουλο, Managing Director, Linkage Ελλάδας.