Με κεντρικό ομιλητή τον Chuck Mitchell, και ένα ξεχωριστό panel συζήτησης, το CEO Clubs Greece διοργανώνει ακόμη ένα πρωτοποριακό forum που αφορά στο μέλλον της διοίκησης σύγχρονων οργανισμών.

Το forum θα διεξαχθεί στο Κτήμα Αριάδνη, Anais Club, στις 22 Νοεμβρίου και αποτελεί την εκδήλωση που εγκαινιάζει τη συνεργασία του CEO Clubs Greece με το «The Conference Board», έναν παγκόσμιο ιστορικό οργανισμό επιχειρηματικών ερευνών που ιδρύθηκε το 1916 και βοηθά τα μέλη του να εξελίσσονται και να αντιμετωπίζουν τις μεταβαλλόμενες προκλήσεις κάθε εποχής.

Μετά την ομιλία του C. Mitchell, θα ακολουθήσει συζήτηση panel στο οποίο θα συμμετάσχουν οι: Δέσποινα Αναστασίου – General Manager, Dow Hellas, Παναγιώτης Μπαράς – Chairman & Managing Director, Philips Hellas, Νίκος Κωσταράς – General Manager, IQVIA, Δημήτρης Κουτσόπουλος – CEO, Deloitte, Έλενα Παπαδοπούλου – Chief Human Resources Officer, OTE Group, Αντώνης Τσιμπούκης – General Manager, Cisco Hellas. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του forum θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας με τίτλο «C-Suite Challenge 2019» που αφορά στη σύγχρονη ηγεσία οργανισμών και θα αποτελέσει βάση συζήτησης ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.