Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες, η εκδήλωση με θέμα: «HR Services in Downturn Economy: Best Practices and Lessons Learned», που διοργάνωσε η Adecco.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν ενδιαφέροντα συμπεράσματα, όσον αφορά στις βέλτιστες πρακτικές αλλά και τα διδάγματα που αποκόμισαν οι σύγχρονες εταιρείες από την παγκόσμια οικονομική ύφεση. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Χρήστος Μισαηλίδης, Zone Director Eastern Europe, Adecco Group, ενώ ομιλητές ήταν οι: Ranjit de Sousa, Executive Vice President, Lee Hecht Harrison EMEA, Νίκολα Μουσούρου, Acting MEMA Human Resources Director, Hewlett-Packard, Αντώνιος Βάγιας, Εργατολόγος, Ελευθερία Ταμπάκη, HR Director, MSD (ex Schering Plough) και Σπύρος Τσιλιγιάνννης, Operations Manager, Avon Cosmetics.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε μια ποικιλία από εμπειρίες, γνώσεις και σκέψεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, απαντώντας σε κρίσιμα σύγχρονα ερωτήματα που απασχολούν τον κλάδο του Ανθρώπινου Δυναμικού και τις ηγεσίες των εταιρειών, όπως:

Πώς μέσα σε αντίξοες συνθήκες διατηρείται κινητοποιημένο το προσωπικό της εταιρείας, επιδεικνύεται κοινωνική υπευθυνότητα και προστατεύεται η εταιρική εικόνα; Πώς η ευελιξία στον τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού μπορεί να θέσει τις εταιρείες σε ετοιμότητα για επιτυχημένη αντιμετώπιση των συνεπειών των οικονομικών διακυμάνσεων; Ποιες τροποποιήσεις έγιναν στο νόμο περί Προσωρινής Απασχόλησης;

«Με μεγάλη ικανοποίηση υποδεχθήκαμε αξιόλογους συνεργάτες μας στην εκδήλωσή μας. Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση και ευκαιρία για γόνιμο διάλογο με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση από τις εταιρείες των υπαρχόντων μέσων και των βέλτιστων μεθόδων για την αντιμετώπιση αστάθμητων παραγόντων της αγοράς», δήλωσε ο Χ. Μισαηλίδης.