Μια ημερίδα πλούσια σε διεθνές περιεχόμενο και πρακτικές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι ειδικοί της εταιρικής εκπαίδευσης και ανάπτυξης, που θα παρευρεθούν στο 2nd Training & Development Conference στις 25 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy.

Στο συνέδριο, με τίτλο “Maintaining your organization on its developmental course”, το οποίο είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στο training and development, θα μιλήσουν 7 εισηγητές από το εξωτερικό καλύπτοντας κάθε πτυχή της εταιρικής εκπαίδευσης μέσα από case study και παραδείγματα. Σε μια εποχή που οι επιχειρήσεις οφείλουν να καταστούν προσεκτικότερες από ποτέ από άποψη επενδύσεων το καθιερωμένο πλέον συνέδριο των T&D Specialists καταπιάνεται με τα κρισιμότερα ζητήματα που απασχολούν τους ειδικούς της εκπαίδευσης, όπως το ROI, το e-learning, οι τεχνικές coaching, η προσέγγιση 70:20:10, ο νέος ρόλος του t&d κ.ά.

Μεταξύ των καταξιωμένων ομιλητών και ο Brian Mayne, διακεκριμένος συγγραφέας και βραβευμένος trainer, πρόκειται να παρουσιάσει το σύστημα που ονομάζει “Goal Mapping”. Τo”Goal Mapping”, το οποίο επινόησε ο ίδιος βοηθάει στο σχεδιασμό ενός «Χάρτη Επιτυχίας» με λέξεις και εικόνες.

Ο B. Mayne, έχει διακριθεί με το βραβείο UK National Training Award και είναι ο συγγραφές τεσσάρων βιβλίων που έχουν μεταφραστεί σε οκτώ γλώσσες. Τα βιβλία και οι παρουσιάσεις του έχουν κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση για την αποτελεσματικότητά τους και έχουν βοηθήσει στελέχη αλλά και οργανισμούς (ανάμεσα σε τους η Siemens, η Microsoft και η British Telecom).

Κεντρικός ομιλητής του 2nd Training & Development Conference είναι ο Harold Stolovitch, πολυβραβευμένος ερευνητής και καθηγητής. Ο συγγραφέας του Telling Ain’ t Training, μέσα από μια ανατρεπτική για τα ελληνικά δεδομένα παρουσίαση διάρκειας 90 λεπτών, αναλύει τις μεθόδους με τις οποίες οι οργανισμοί μπορούν να αποφύγουν τη σπατάλη χρόνου και χρήματος σε μη αποδοτικές ενέργειες εκπαίδευσης και ανάπτυξης στελεχών.