Ο Βασίλειος Κάτσος, πρόεδρος της Pharmathen S.A., ανακηρύχθηκε «Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2008.

Η τελετή διοργανώθηκε από την Ernst & Young, στο πλαίσιο του διαγωνισμού “Enterpreneur Of The Year” και το βραβείο απέμεινε ο «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2006 Λαυρέντης Λαυρεντιάδης κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου, στο οποίο παρακάθησαν παράγοντες του επιχειρηματικού, ακαδημαϊκού και δημοσιογραφικού χώρου. Ο Β. Κάτσος θα λάβει μέρος στην 9η διοργάνωση του διεθνούς σκέλους του διαγωνισμού μαζί με επιτυχημένους επιχειρηματίες από περίπου 50 χώρες για να διεκδικήσει τον τίτλο «World Entrepreneur Of The Year 2008» το Μάιο του 2009 στο Monte Carlo.

Ο Κωνσταντίνος Παλατιανάς, Πρόεδρος της Palaplast Α.Ε., αναδείχθηκε «Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας». Το βραβείο απένειμε ο Διονύσης Κεφαλάκος, Διευθυντής της εφημερίδας Ναυτεμπορική. Ο Γεώργιος Κορρές, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της KORRES Φυσικά Προϊόντα., διακρίθηκε ως «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας». Το βραβείο απένειμε ο Χρήστος Γκλαβάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Ernst & Young Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ο Βασίλειος Κάτσος, αναδείχθηκε «Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας». Το βραβείο απένειμε ο Νικόλαος Σοφοκλέους, Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone. Ο Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Net A.E., διακρίθηκε ως «Καινοτόμος Επιχειρηματίας». Το βραβείο απένειμε ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Οδυσσέας Κυριακόπουλος.