Την Τρίτη 26 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η 9η τελετή απονομής των «European Business Awards sponsored by RSM», στο Λονδίνο, με κύριο χορηγό και ενεργό υποστηρικτή την RSM International.

Στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν περίπου 24.000 εταιρείες από 33 χώρες, ξεπερνώντας κατά πολύ τον αριθμό των περσινών συμμετοχών και αυξάνοντας τον ανταγωνισμό σημαντικά. Η επιτυχημένη πορεία που επιδεικνύει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια στο θεσμό αυτό, συνεχίστηκε και φέτος καθώς οκτώ Ελληνικές εταιρείες ήταν ανάμεσα στις 110 Ευρωπαϊκές εταιρείες που συμμετείχαν στον τελικό και οι οποίες βραβεύτηκαν με τον τίτλο Ruban d’ Honneur (Πίνακας). Οι ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν φέτος στο διαγωνισμό και διακρίθηκαν σε αυτόν, δήλωσαν πως μέσω του θεσμού των European Business Awards τους δόθηκε η δυνατότητα να προβάλλουν την εταιρεία τους στο εξωτερικό, να έρθουν σε επαφή με την ελίτ άλλων Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και να αποδείξουν πως μπορούν να σταθούν επάξια ανάμεσα τους σε ένα τέτοιο διαγωνισμό παγκοσμίου κύρους.

Ο Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Greece, σχολίασε σχετικά: «Το επίπεδο των φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού είναι εξαιρετικό. Η αξιοθαύμαστη επιχειρηματικότητα και η δημιουργικότητα που επιδεικνύουν οι  Ruban D’Honneur Recipients και οι νικητές της κάθε κατηγορίας, δείχνει πόσα μπορούν να επιτευχθούν σε αυτές τις  δύσκολες συνθήκες της αγοράς που επικρατούν στην Ευρώπη. Στην RSM, πιστεύουμε στην επιχειρηματική αριστεία καθώς οι επιτυχημένες και ακμάζουσες επιχειρήσεις αποτελούν αναπόσπαστη κινητήρια δύναμη στην προώθηση της ανάπτυξης και στην τόνωση της οικονομίας. Όλες οι εταιρείες που έχουν διακριθεί φέτος εκπροσωπούν επάξια τη χώρα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το μέλλον».