Τρεις βραβευμένες στις 100 καλύτερες της Ευρώπης ελληνικές εταιρείες, η Coca Cola 3E, η Tasty Foods και η Αθηναϊκή Ζυθοποιία και οι τρεις με τοπική παραγωγική διαδικασία θα παρουσιάσουν τις καλύτερες πρακτικές τους.

Η παρουσίασή τους θα αφορά ένα εξόχως νευραλγικό κομμάτι, αυτό της παραγωγής. Με τον όρο παραγωγή εννοείται η ομάδα των εργαζομένων που είναι επιφορτισμένη με τη δημιουργία, διακίνηση και διάθεση των εταιρικών προϊόντων.

Κάτω από το γενικό τίτλο «Τι νέα από το εργοστάσιο», η Βίκυ Μπουζούκη, από την Coca Cola 3E, η Αναστασία Μακαριγάκη, από την Tasty Foods και η Βαρβάρα Παναγοπούλου, από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, θα αναφερθούν σε πρακτικές και πολιτικές που αφορούν την πολυπληθέστερη και συχνά για αρκετές επιχειρήσεις, την πλέον παραμελημένη ομάδα εργαζομένων, αυτήν της παραγωγής.

Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Μπάμπης Μαινεμελής, Αναπληρωτής καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς του ALBA Graduate Business School ενώ οι Σπύρος Λιναράς, της PepsiCo Ευρώπης και Στέλιος Γαλάνης, πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων της Αθήνας στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία θα καταθέσουν τις απόψεις τους.