Την ανανεωμένη εταιρική της κουλτούρα, η οποία τοποθετεί τους ανθρώπους στο επίκεντρο, αλλά και τις στρατηγικές πρωτοβουλίες της, παρουσίασε η Elvida Foods κατά τη διάρκεια της ετήσιας κοπής πίτας στο προαύλιο χώρο του εργοστασίου της.

Με σύνθημα «Μαζί Φτιάχνουμε το Αύριο», στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι 200 εργαζόμενοι της εταιρείας, ενώ απονεμήθηκαν βραβεία στα παλαιά μέλη της ομάδας, τα οποία συμπλήρωσαν 10, 15 και 20 χρόνια εργασίας. «H εκδήλωση αυτή θέλουμε να σηματοδοτήσει την ανανεωμένη μας εταιρική κουλτούρα που στο επίκεντρό της έχει τους ανθρώπους μας.

Επιλέξαμε ο τόπος της εκδήλωσης να είναι ο χώρος που εργαζόμαστε στην καθημερινότητά μας, ώστε, όσο γίνεται, να μην λείπει κανείς από εμάς. Έχοντας λοιπόν συγκεντρωθεί για πρώτη φορά όλοι μαζί, εδώ, στο προαύλιο της εταιρείας μας, είναι ευκαιρία να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους εσάς που το πάθος και η δέσμευσή σας, συνεχίζουν να μας εμπνέουν καθημερινά» ανέφερε σχετικά η Γενική Διευθύντρια της Elvida Foods, Γιάννα Καραμήτσα.