Κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου στο μεγαλύτερο Job Fair Κολλεγίου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα! Step intο your Career! Step into Employability Fair 2019.

Το Employability Fair θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, από τις 10.30π.μ. έως τις 8μ.μ., στο Ξενοδοχείο Caravel (Λ. Βασ. Αλεξάνδρου 2). 40+ Κορυφαίες Ελληνικές & Πολυεθνικές εταιρείες, από τους πιο δημοφιλείς τομείς της αγοράς, σε περιμένουν στο 7o Employability Fair powered by Mediterranean College και σου προσφέρουν θέση για εργασία ή πρακτική άσκηση.

Στο πλαίσιο του Job Fair, θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις σεμινάρια με up-to-date θεματολογία, όπως Social Media, HR, Psychology, E-Sports. Θα μπορείς να βελτιώσεις το βιογραφικό σου σημείωμα στο ειδικά διαμορφωμένο CV Centre powered by Adecco. Θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για Μεταπτυχιακές Σπουδές από  εξειδικευμένους Συμβούλους Εκπαίδευσης, του Mediterranean College, με βάση το ακαδημαϊκό & επαγγελματικό σου προφίλ.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο και σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις είναι ελεύθερη και προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής στο www.mc-employability.gr.