Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Nikopolis στη Θεσσαλονίκη το Employee Engagement Conference.

Η Διοικούσα επιτροπή του ΠΒΕ του ΣΔΑΔΕ καλωσόρισε περισσότερα από 140 στελέχη επιχειρήσεων προερχόμενα από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Το φλέγον θέμα της δέσμευσης των εργαζομένων παρουσιάστηκε και αναλύθηκε από διαφορετικές οπτικές γωνίες, μέσα από στατιστικά και έρευνες, μέσα από το Wellness & το Wellbeing και μέσα από την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των επιχειρήσεων. Αναλύθηκε επίσης, με πολύ παραστατικό τρόπο η «σκοτεινή πλευρά της ηγεσίας και του ηγέτη».

Η keynote speaker Debra Corey προσκάλεσε όσους παευρέθηκαν να γίνουν Rebels – Επαναστάτες στο Employee Engagement, αμφισβητώντας παραδοσιακές πρακτικές και υιοθετώντας φρέσκες και καινοτόμες ιδέες. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να εξοικειωθούν με τη ρομποτική σε ένα διαδραστικό εργαστήρι που συντόνισε η EduAct. Την επόμενη ημέρα 6 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε, για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ, Employee Engagement Workshop με εισηγήτρια και συντονίστρια τη Debra Corey.