Πρόγραμμα δωρεάν live digital sessions για επαγγελματίες HoReCa, νέους και γυναίκες διαμορφωμένο με βάση τις ανάγκες της αγοράς, υλοποιεί το πρόγραμμα Empowered, από 29/11 έως 17/12. Στον νέο κύκλο live digital Sessions του Empowered, που υλοποιείται από την Coca-Cola Τρία Έψιλον και την Coca-Cola Hellas και με στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελίξουν και να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους μέσω δωρεάν εξειδικευμένων σεμιναρίων, με διακεκριμένους επαγγελματίες.

Επιπλέον, με τη συμμετοχή τους θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περαιτέρω ευκαιρίες ενδυνάμωσης όπως υποτροφίες, συμβουλευτικές καριέρας, 1:1 αλλά και Group Mentoring Sessions. Στο πλαίσιο του HoReCa Empowered υλοποιούνται δωρεάν live εκπαιδεύσεις και σεμινάρια για τους εργαζόμενους του κλάδου της εστίασης και του τουρισμού που θέλουν να εξελίξουν τις δεξιότητές τους και να αναδειχθούν στον κλάδο.

Όσον αφορά στο Υοuth Empowered, ο νέος κύκλος δωρεάν live digital session προσφέρει εκπαίδευση, καθοδήγηση και ενδυνάμωση σε βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να διεκδικήσουν οι νέοι άμεσα και με επιτυχία τη θέση τους στη σύγχρονη αγορά εργασίας. Τέλος, στα ανανεωμένα live digital sessions του Women Empowered, οι συμμετέχουσες θα ενημερωθούν για την γυναικεία επιχειρηματικότητα και θα εξελίξουν τις δεξιότητές τους, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας. Το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιείται από τον Μη Κερδοσκοπικό οργανισμό Mexoxo και υποστηρίζεται από το Ίδρυμα της Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation).