Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της iCon στην Αθήνα πραγματοποιείται εκδήλωση ενημέρωσης για την επόμενη έναρξη των προγραμμάτων.

Η iCon International Training, προσφέρει προγράμματα στους τομείς της διοίκησης ανθρωπίνου δυναμικού, της επικοινωνίας, των δημοσίων σχέσεων, του real estate, των χρηματοικονομικών, της διαχείρισης έργου (project management), της διαχείρισης κρίσεων, της διοίκησης επιχειρήσεων, του μάρκετινγκ, των λογιστικών κ.λπ.

Τα προγράμματα προσφέρονται σε μορφή ευέλικτης και εξ αποστάσεως μάθησης, ώστε να δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε άτομα που κατοικούν ή/και εργάζονται σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδος. Τα Κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια του Leicester και Heriot Watt του Εδιμβούργου προσφέρουν στην Ελλάδα μία σειρά προγραμμάτων όλων των επιπέδων, δηλαδή Certificates, Diplomas, Bachelor (Πτυχία), Master/MBA (Μεταπτυχιακά) αλλά και Διδακτορικά (Doctorates).
Τα προγράμματα ξεκινούν τουλάχιστον τέσσερις φορές ανά έτος και οι επόμενες ενάρξεις είναι τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο. Για περισσότερες πληροφορίες: www.icon.gr.