Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς, περισσότερα από 250 στελέχη HR είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν ένα πρωτοποριακό στο είδος του σεμινάριο, το HR Masterclass, με κεντρικό ομιλητή τον Νο1 Management Educator David Ulrich.

Ο D. Ulrich επέστρεψε στην Ελλάδα και φάνηκε με τις παρουσιάσεις του αντάξιος της διεθνούς φήμης που τον ακολουθεί.
Οι 6 ώρες διάρκεια της εκδήλωσης δεν ήταν αρκετές για τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι με μεγάλη προσήλωση παρακολουθούσαν την καθηγητή Ulrich επί σκηνής. Η διαδραστικότητα και τα συνεχή παραδείγματα αποτέλεσαν τον πυρήνα του Masterclass. Στο επίκεντρο τέθηκαν οι σύγχρονες οικονομικές συνθήκες και ο ρόλος των Διευθυντών Προσωπικού κατά τη συγκεκριμένη περίοδο.

Παράλληλα, φως ρίχτηκε στις έννοιες Leadership Code και Leadership Brand, ως βασικά στοιχεία για τη βιωσιμότητα ενός οργανισμού, μετά την αποχώρηση των εμπνευστών – ηγετών του. Το τελευταίο μέρος της εκδήλωσης αφιερώθηκε αποκλειστικά και μόνο στην αναδιαμόρφωση του ρόλου των στελεχών HR στις σύγχρονες επιχειρήσεις και την ανάδειξή τους σε πραγματικούς στρατηγικούς εταίρους.

Το χειροκρότημα που έλαβε ο ομιλητής ήταν θερμό, ενώ βροχή ερωτήσεων συμπλήρωσαν το περιεχόμενο της ημερίδας.
Η παρουσία του D. Ulrich στην Ελλάδα εγκαινίασε μια νέα σειρά Masterclasses με διοργανωτή την BOUSSIAS. Σε αυτά, μεγάλοι και βραβευμένοι διανοητές από όλο τον κόσμο ξετυλίγουν τις γνώσεις τους σε επιμέρους επιστημονικά πεδία, όπως είναι το management, τα οικονομικά, οι πωλήσεις, το marketing και οι νέες τεχνολογίες.

Τα Masterclasses επιδιώκουν τη διαδραστική εκμάθηση των παρευρισκομένων στα πρότυπα μεγάλων διεθνών διοργανώσεων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.BOUSSIASconferences.gr