Η Μαρία Βερούχη ανέλαβε καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας στην Edenred Ελλάδας. O Ιωάννης Κολοβός, ο οποίος κατείχε αυτή τη θέση για 27 χρόνια, αποχωρεί από την εταιρεία ολοκληρώνοντας τον κύκλο της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας. Η Μαρία Βερούχη έχει σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος ΜΒΑ.

Έχει 20ετή πορεία σε θέσεις ευθύνης σε εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Sun Microsystems και η Hewlett Packard στην οποία ασκούσε καθήκοντα Διευθύντριας Marketing και Trade. Το 2015, εντάχθηκε στo δυναμικό της  Εdenred Ελλάδας, όπου μέχρι και σήμερα διατηρούσε τον ρόλο της Διευθύντριας Marketing και Customer Experience.

Η ίδια ανέφερε σχετικά: «Είναι τιμή μου που αναλαμβάνω τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της Edenred Ελλάδας, μιας εταιρείας με μοναδική δυναμική και έναν μοναδικό σκοπό: να κάνουμε τον κόσμο της εργασίας, έναν καλύτερο κόσμο για όλους.

Με πολύτιμα εφόδια την εμπειρία και τις ισχυρές αξίες που έχτισε ο κ. Κολοβός, θα εργαστώ  μαζί με όλη την ομάδα των ταλαντούχων συναδέλφων, για την επίτευξη του κοινού μας στόχου: τη μεγιστοποίηση της αξίας που προσφέρουμε στους πελάτες μας, στους ανθρώπους τους, και στο δίκτυο των συνεργατών μας μέσα από καινοτόμες και βιώσιμες επιχειρηματικές λύσεις».