Η νέα θεματολογία ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης της Ergonomia περιλαμβάνει:

– Tη συνεργασία με την εταιρεία Schneider Εlectric στο ανοικτό διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Σύγχρονες Mέθοδοι Ασφαλούς Εργασίας» σε Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις και σε Υποσταθμούς Μέσης & Χαμηλής τάσης (13-14 Μαΐου 2010) που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πελατών της Schneider Electric. Εισηγητής του προγράμματος είναι ο Νικόλαος Νημάς, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, συνεργάτης της Ergonomia. Περισσότερες πληροφορίες στο www.schneiderelectric.gr.

– Το πρόγραμμα «Ασφάλεια και Υγεία της Εργασίας (ΑΥΕ) σε Εκδηλώσεις με Πλήθος». Απευθύνεται σε φορείς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του θεάματος και του πολιτισμού, εταιρείες παραγωγής, προμήθειας και εγκατάστασης συστημάτων ήχου φωτισμού κτλ καθώς και εταιρείες που διοργανώνουν συνέδρια, προωθητικές ενέργειες που απευθύνονται σε ευρύ κοινό, φεστιβάλ και εκδηλώσεις (αθλητικές, πολιτιστικές, μουσικές, κτλ).

Eπίσης, προγραμματίζεται το ανοιχτό ενημερωτικό σεμινάριο «Προστασία από Εκρήξεις – ΑΤΕΧ». Λόγω της σοβαρότητας του θέματος και στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ergonomia, το σεμινάριο παρέχεται δωρεάν, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα για τη χρονική περίοδο μέχρι και την Παγκόσμια Ημέρα ΑΥΕ στις 28 Απριλίου 2010.

Πληροφορίες στο 2102773327 και στο www.ergonomia.gr.