Ο Κώστας Ζούλιας ανέλαβε από τις 20 Φεβρουαρίου 2008, Director, στη νέα Διεύθυνση Συμβούλων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ο Κ. Ζούλιας μεταφέρει 15ετή εμπειρία από την Masterfoods Trofeklekt (Mars Inc) σε θέσεις όπως: Διευθυντής Προσωπικού, Διευθυντής Marketing, Διευθυντής Ανάπτυξης, Διευθυντής Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και διεθνή θητεία στο Βουκουρέστι και το Ζάγκρεμπ, σαν Marketing Manager Βαλκανίων και Περιφερειακός Διευθυντής Αδριατικής με υπευθυνότητα για έξι χώρες. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν Διευθυντής Εξαγωγών της Γιώτης ΑΕ. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η Αλεξάνδρα Δημητρακοπούλου ανέλαβε από τις 27 Φεβρουαρίου καθήκοντα Senior Consultant  Executive Search and Selection. Η Α. Δημητρακοπούλου, έχει εμπειρία Ανθρώπινου Δυναμικού, Επικοινωνίας και Marketing στις εταιρείες: Inform Λύκος, Adecco και UPS Hellas, είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας από το Deree College και Communication Policy Studies από το City University του Λονδίνου.

Η Αρετή Δρακάκη ανέλαβε, από τις 11 Φεβρουαρίου, καθήκοντα Consultant Executive Search and Selection. Έχει εμπειρία στο χώρο του HR Consulting, καθώς και στο χώρο του HR Administration. Έχει διατελέσει HR Consultant στην BrainStorming Business Consultants και είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού σε Strategic Human Resource Management από το ALBA.