Έχετε παρατηρήσει ποτέ έναν συνάδελφο να λύνει αβίαστα ένα περίπλοκο πρόβλημα ή έχετε ακούσει μια λαμπρή ιδέα να αναδύεται σε μια απλή συζήτηση; Αυτές οι στιγμές αποκαλύπτουν τις κρυμμένες δυνατότητες της ομάδας σας. Αντί να αναζητάτε ταλέντα εκτός της επιχείρησής σας, γιατί να μην αξιοποιήσετε τον πλούτο των δεξιοτήτων και της εμπειρίας που ήδη υπάρχει στο ανθρώπινο δυναμικό σας;

Σκεφτείτε πόσο αποδοτικό είναι να επενδύσετε σε κάποιον που ήδη γνωρίζει την κουλτούρα της επιχείρησής σας και διαθέτει τις βασικές δεξιότητες για έναν νέο ρόλο.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες της ομάδας σας με το FlexLearn Talent Explorer!
Η FlexLearn Business Solutions κατανοώντας ότι οι παραδοσιακές μέθοδοι δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις της σημερινής ανταγωνιστικής αγοράς εργασίας, ανέπτυξε μια καινοτόμο λύση, το FlexLearn Talent Explorer.

Το FlexLearn LMS/LXP εισάγει το πρωτοποριακό εργαλείο Talent Explorer, το οποίο συμβάλλει στην ανάπτυξη και εξέλιξη της επιχείρησής σας, εντοπίζοντας άτομα της ομάδας σας με τις κατάλληλες δεξιότητες και την εμπειρία, που αναζητάτε για την κάλυψη των ανάγκων σας.

Το FlexLearn Talent Explorer δεν είναι απλά ένα εργαλείο. Είναι μια στρατηγική επένδυση για την αναβάθμιση της επιχείρησής σας. Εξασφαλίζει:

  • Μειωμένο κόστος: Εξοικονομείτε χρόνο και πόρους που σχετίζονται με την πρόσληψη νέου ανθρώπινου δυναμικού, αξιολογώντας τις υπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητες της ομάδας σας ώστε να ανταποκριθούν σε νέους ρόλους.
  • Ομαλότερες μετακινήσεις ανθρώπινου δυναμικού: Μέσω του training & development, η ομάδα αποκτά τις κατάλληλες δεξιότητες για να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες της αγοράς εργασίας.
  • Εmployee engagement: Επενδύετε στην επαγγελματική εξέλιξη της ομάδας σας και δημιουργήστε μια κουλτούρα υψηλής δέσμευσης των εργαζομένων σας.
  • Προώθηση καινοτομίας: Αξιολογείτε τις υπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητες της ομάδας σας ώστε να ανταποκριθούν σε νέους ρόλους.

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τα «διαμάντια» που υπάρχουν στην επιχείρησή σας; Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το FlexLearn Talent Explorer!