Με δύο βραβεία διακρίθηκε η Entersoft A.E. στη 10η διοργάνωση του θεσμού των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ– Γεώργιος Ουζούνης 2012».

Απέσπασε το 2ο Βραβείο Επιχειρηματικής Καινοτομίας -2012, για την εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών και καινοτομιών στην παραγωγική της διαδικασία αλλά και στα προϊόντα και υπηρεσίες της, και το 3ο Βραβείο Καλύτερης Εταιρείας στην ΕΝ.Α. -2012, που αφορά στις οικονομικές της επιδόσεις, στις προσπάθειες Διεθνοποίησης, στην έμφαση για επενδύσεις και στις καινοτομίες της. Τα δύο βραβεία παρέλαβε κατά τη διάρκεια της απονομής τους ο Αντώνης Κοτζαμανίδης, CEO της εταιρείας. ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστούμε το επενδυτικό κοινό για την ψήφο του και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ για το θεσμό αυτό. Στην Entersoft εστιάζουμε σταθερά στην εφαρμόσιμη καινοτομία στα πληροφοριακά συστήματα που αναπτύσσουμε, αλλά και στον τρόπο λειτουργίας μας. Οι στρατηγικές μας επιλογές τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και σε διεθνές επίπεδο, με συνεχείς προσπάθειες διεύρυνσης της παρουσίας μας σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή, επιβεβαιώνονται και μέσω αυτών των Βραβείων».