Το EO Accelerator, παγκόσμιο πρόγραμμα εκμάθησης και υποστήριξης νέων επιχειρηματιών διοργανώνει το Scaling Up Summit στις 2 Ιουνίου, από τις 10.00 μέχρι τις 15:00, στο κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «στο Scaling Up Summit θα απαντηθούν ερωτήματα με σκοπό να βοηθήσουν τους επιχειρηματίες που θέλουν να φτάσουν την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο και να μάθουν από τους πιο καταξιωμένους επιχειρηματίες, πώς θα επιτύχουν το Scale-Up της επιχείρησής τους, ξεπερνώντας το 1Μ ευρώ σε μόλις 36 μήνες».

Το summit περιλαμβάνει ομιλίες από κορυφαίους επιχειρηματίες, networking, εκπαίδευση, αλλά και συζήτηση επί πραγματικών εμπειριών από μέλη του ΕΟ Greece. «Το EO Accelarator θα προσδώσει αξία στους συμμετέχοντες επιχειρηματίες, προσφέροντας τα εργαλεία, το accountability και το δίκτυο γνωριμιών που απαιτούνται για ένα επιτυχημένο Scaling up, μέσα από 4 βασικούς Πυλώνες: People, Strategy, Execution και Cash», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση του EO Accelerator. Ο EO είναι ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό δίκτυο 14.000 και πλέον επιχειρηματιών, που διαθέτει περισσότερα από 198 παραρτήματα σε 61 χώρες.