Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και η H&F Analysis, Accredited Training Provider του London’s Securities & Investments Institute, προσφέρουν το 2ο Προπαρασκευαστικό Σεμινάριο του Certificate in Corporate Finance, που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, από τις 3 Νοεμβρίου 2008 έως τις 17 Ιανουαρίου 2009 (64 ώρες - απογευματινά τμήματα).

Το SII Certificate in Corporate Finance είναι ένα σύγχρονο, ολοκληρωμένο και ανταγωνιστικό πρόγραμμα επαγγελματικής πιστοποίησης για το σημερινό Corporate Analyst, αναγνωρισμένο σε πανευρωπαϊκό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό χρησιμοποιούν εταιρείες όπως η JP Morgan, UBS Asset Management, Goldman Sachs, Deutsche Bank και πολλές άλλες.

Το SII, το ευρέως γνωστό επαγγελματικό ινστιτούτο στο Λονδίνο με 17.000 μέλη, δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα και συνδρομή της Bank of England, του London Stock Exchange και του LIFFE (London International Financial Futures and Options Exchange). Δηλώστε συμμετοχή στο 210 36.80.927, [email protected], Ελληνοαμερικανική Ένωση.