Η ICAP Group ανέλαβε την αντιπροσώπευση της Huthwaite International στη Νοτιοανατολική Ευρώπη ενσωματώνοντας στο δυναμικό της την ομάδα της Huthwaite Hellas, η οποία δραστηριοποιείται από το 1997 στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Βουλγαρίας.

Επικεφαλής της δραστηριότητας Huthwaite θα αναλάβει, ως Director, ο Γιώργος Παστίδης, μέχρι τώρα Chief Instructor της Huthwaite Hellas. Ο ιδρυτής της εταιρείας, Σπύρος Τριβόλης, o οποίος θα δραστηριοποιηθεί ως Director της ICAP Training, δήλωσε σχετικά:«Είμαι σίγουρος ότι το έργο που έγινε από τη Huthwaite Hellas τα τελευταία 12 χρόνια θα συνεχιστεί επάξια από την ICAP Group. Θα βοηθήσω τη νέα αυτή επένδυση της ICAP με όλες μου τις δυνάμεις έτσι ώστε το μέγεθος και η δυναμική της ανάπτυξη στην ΝΑ Ευρώπη, σε συνδυασμό με τη φιλοσοφία και την τεχνογνωσία της Huthwaite, να δώσουν την ευκαιρία σε όλο και περισσότερες εταιρείες να εκπαιδεύουν αποτελεσματικά τους ανθρώπους τους».

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ICAP Group, σχολίασε: «Η ενσωμάτωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Huthwaite στο εύρος των υπηρεσιών που προσφέρει η ICAP Group στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού, συνάδει με τη συνολική στρατηγική του Ομίλου να παρέχει νέες, καινοτόμες και ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες της και να είναι η πρώτη τους επιλογή».