Σχεδόν 120 παραγωγοί κριθαριού συμμετείχαν στα επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργάνωσε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, σε Θεσσαλονίκη και Φάρσαλα.

Τα ολοήμερα σεμινάρια προσέφεραν στους συμμετέχοντες παραγωγούς τεχνογνωσία σε θέματα πρακτικών προστασίας της καλλιέργειας, αύξησης της παραγωγής, αλλά και εφαρμογής νέων τεχνολογιών. Τα σεμινάρια παρακολουθούν παραγωγοί που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, μέσω του οποίου η εταιρεία εξασφαλίζει το 100% της ποσότητας κριθαριού που απαιτείται για την παραγωγή των προϊόντων της.

Όπως δήλωσε ο Ζωούλλης Μηνά, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, «πάγιος στόχος μας είναι να προσθέτουμε αξία στους συνεργάτες μας, ενισχύοντας την ανάπτυξη της δραστηριότητάς τους συνολικά». Τα σεμινάρια επιμόρφωσης αγροτών υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας «Seeds for Growth», που ως στόχο έχει τη δημιουργία 5.000 ευκαιριών ανάπτυξης στον αγρο-διατροφικό, τον τουριστικό και τον επισιτιστικό τομέα.