Η Ergonomia συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια από την ίδρυσή της και η επέτειος των 20 χρόνων συνοδεύεται από μία νέα σημαντική συνεργασία, καθώς η εταιρεία έχει επιλεγεί από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» ως ο Σύμβουλος Επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας κατά την κατασκευή του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» (ΚΠΙΣΝ), το οποίο θα στεγάσει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή (Όπερα), αμφότερα εντός του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος στο Δέλτα του Φαλήρου.

Το έργο σχεδιάστηκε από το παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο Renzo Piano Building Workshop (RPBW).

Οι πρόδρομες εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει στο εργοτάξιο κατασκευής του ΚΠΙΣΝ. Το Κέντρο αναμένεται να λειτουργήσει το 2015 προσελκύοντας εκατομμύρια επισκεπτών κάθε χρόνο. Η κατασκευή και ο εξοπλισμός του, συνολικού προϋπολογισμού 566 εκ. ευρώ, θα χρηματοδοτηθούν αποκλειστικά από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Η Ergonomia για την 20η επέτειό της κάνει ειδικές προσφορές και εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα:
1. Δωρεάν εκπαίδευση 40 εργαζομένων επιχειρήσεων στην Παροχή Α’ Βοηθειών
Η εκπαίδευση, διάρκειας 3 ωρών, πραγματοποιείται σε μικρές ομάδες των 4 ατόμων από την επισκέπτρια υγείας της εταιρείας με χρήση ειδικού εξοπλισμού, στα γραφεία της Ergonomia. Μέγιστος αριθμός ανά επιχείρηση, 2 άτομα. Κάθε συμμετέχων λαμβάνει έγχρωμο εγχειρίδιο για Παροχή Α’ Βοηθειών 32 σελίδων, με τυπωμένο το όνομά του και το λογότυπο της εταιρείας του.

2. Δωρεάν εκπαίδευση 20 εργαζομένων επιχειρήσεων στην Αντιμετώπιση Έκτακτης Ανάγκης
Η εκπαίδευση, διάρκειας 3 ωρών, πραγματοποιείται σε μικρές ομάδες των 4 ατόμων από ειδικό σύμβουλο στα γραφεία της Ergonomia. Μέγιστος αριθμός ανά επιχείρηση, 2 άτομα.

3. Δωρεάν σεμινάριο για 15 εργαζόμενους επιχειρήσεων με θέμα: Ψυχική Υγεία στον εργασιακό χώρο (αναγνώριση ψυχικών δυσκολιών στον εργαζόμενο, λειτουργία της ομάδας, συναισθηματική ανθεκτικότητα).

Το σεμινάριο, διάρκειας 1,5 ώρας πραγματοποιείται σε μικρές ομάδες των 5 ατόμων, από σύμβουλο Ψυχολόγο της εταιρείας στα γραφεία της Ergonomia. Μέγιστος αριθμός ανά επιχείρηση, 2 άτομα.

4. Δωρεάν σεμινάριο για 15 εργαζόμενους επιχειρήσεων με θέμα: Διαχείριση Άγχους και Δημιουργική Προσαρμογή σε Περιόδους Κρίσης
Το σεμινάριο, διάρκειας 1,5 ώρας πραγματοποιείται σε μικρές ομάδες των 5 ατόμων, από σύμβουλο Ψυχολόγο της εταιρείας στα γραφεία της Ergonomia. Μέγιστος αριθμός ανά επιχείρηση, 2 άτομα.

5. Τετάρτη 25 Απριλίου 2012. Ανοιχτή Εκδήλωση «Κουλτούρα Ασφαλείας – Ασφαλής Συμπεριφορά», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (28η Απριλίου 2012).

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος: www.ergonomia.gr.