Μία σειρά ημερίδων και workshops για την προσωπική ανάπτυξη και την επαγγελματική ανέλιξη των στελεχών διοργανώνει το ΚΟΛΛΕΓΙΟ ATHENS GSM στη Θεσσαλονίκη.

Οι εκδηλώσεις αυτές διοργανώνονται με τη συνεργασία του βρετανικού κρατικού πανεπιστημίου NOTTINGHAM TRENT UNIVERSITY και την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Ακαδημίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΑΔΕ). Συγκεκριμένα η ημερίδα με θέμα «Υγιή στελέχη για υγιείς επιχειρήσεις – Πρόληψη και θεραπεία επαγγελματικών ασθενειών και ατυχημάτων» έχει προγραμματιστεί για τις 17 Μαρτίου και για τις 19 Μαρτίου ημερίδα με θέμα «Rethinking the business of banking».

Στις 27 Ιανουαρίου, ο διευθυντής εκπαίδευσης της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ Στέφανος Γωγάκος θα παρουσιάσει workshop με θέμα: «Υποκίνηση και αξιολόγηση των στελεχών οργανισμών και επιχειρήσεων – Η περίπτωση της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ», ενώ «Η δύναμη της συναισθηματικής νοημοσύνης στην ηγεσία» θα αναλυθεί στις 24 Φεβρουαρίου από το Δημήτριο Βαλασίδη, αντιπρόεδρο του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ATHENS GSM.

Τέλος, το «Talent Management: Ο πόλεμος των ταλέντων και η τέχνη της αλχημείας» θα αναπτυχθεί στις 14 Απριλίου από το Χαράλαμπο Μιχαηλίδη, Διευθυντή υποστήριξης της HELEXPO.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας και λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη κατάρτισης των ενεργών και δυνητικών στελεχών οργανισμών και επιχειρήσεων σε περίοδο οικονομικής κρίσης, το ΚΟΛΛΕΓΙΟ ATHENS GSM προσφέρει τις εκδηλώσεις αυτές χωρίς κόστος συμμετοχής.