Στις Επιτυχημένες Πρακτικές Ανάπτυξης Ηγεσίας και την Ελληνική Διάκριση, θα αναφερθεί η εκδήλωση που διοργανώνει το Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του σε σύγχρονα θέματα που απασχολούν τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010 και ώρα 18.00, στη συνεδριακή αίθουσα «Γ. Κοντογιώργης» της ΕΕΔΕ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ανώτατα και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη βέλτιστη πρακτική ανάπτυξης ηγεσίας της Ελληνικής Πολυεθνικής εταιρείας που διακρίθηκε στο διεθνή διαγωνισμό «Top Companies for Leaders 2009» που διεξάγεται από την Hewitt Associates σε συνεργασία με το RBL Group & το περιοδικό Fortune. Μέσα από τις εισηγήσεις των διακεκριμένων στελεχών στο χώρο όπως του Δημήτρη Παπαλεξόπουλου, Διευθύνοντα Συμβούλου του Ομίλου ΤΙΤΑΝ (1η θέση στο Top Company for Leaders 2009, στην Ευρώπη και 8η  θέση παγκοσμίως), του Δημήτρη Μπουραντά, Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Αλεξάνδρας Ελευθερίου, Talent & Organization Consulting Leader της Hewitt Associates, θα αναδειχθεί η συμβολή της Ηγεσίας στη βιώσιμη ανάπτυξη καθώς και το πόσο σημαντική είναι η ανθρωποκεντρική προσέγγιση της διοίκησης στις σύγχρονες και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις ιδιαίτερα σε περιόδους μεγάλων αλλαγών και κρίσης. Θα ακολουθήσει η απονομή του βραβείου «Top Companies for Leaders 2009» από τον Παναγιώτη Ζαμπέλη, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Hewitt Associates.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συζήτηση την οποία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Αθανάσιος Παπανδρόπουλος. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.