Στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα αναδείχθηκε, για 10η συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος Epsilon Net, από το Great Place to Work, κατακτώντας φέτος την 7η θέση της κατάταξης στις μεγάλες εταιρείες.

«Με τις 17 διακρίσεις μας, από τις οποίες 10 εθνικές και 4 ευρωπαϊκές, καθώς και τις διακρίσεις ως Best Workplaces™ for Women και Best Workplaces in Technology, επιβεβαιώνουμε ότι οι προσπάθειές μας δεν είναι παροδικές. Οι συνεχείς επενδύσεις μας στην τεχνολογία, στην εκπαίδευση και στην ευημερία των εργαζομένων μας, αποτελούν το ακλόνητο θεμέλιο της επιτυχίας μας, επιβεβαιώνοντας την αντοχή και την εξέλιξή μας μέσα στον χρόνο, οδηγώντας μας στην κορυφή.

Ο Όμιλος Epsilon Net δεσμεύεται να συνεχίσει να πρωτοπορεί στον χώρο της τεχνολογίας και να δημιουργεί μια εμπειρία εργασίας που εμπνέει και προάγει την ανάπτυξη των ανθρώπων μας, που με τη δύναμη, το πάθος, τη γνώση, το ταλέντο και τη θέλησή τους, μας κάνουν τον μεγαλύτερο Όμιλο Business Software στην Ελλάδα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Νάσια Σκούντζου, Group HR Director του Ομίλου.