Διαγράφοντας μια 20ετή πορεία στην παραγωγή εξειδικευμένου λογισμικού, στη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου και βάσεων δεδομένων νομοθετικού υλικού -αλλά και την παροχή ολοκληρωμένης ενημέρωσης και κατάρτισης σε οικονομικά, φορολογικά, εργατικά και ασφαλιστικά θέματα- διαμορφώνουμε ισχυρές σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Βασικό μας χαρακτηριστικό η δέσμευσή μας να ακούμε τις ανάγκες των πελατών μας, δημιουργώντας προϊόντα και υπηρεσίες, βασισμένα σε αυτές τις συγκεκριμένες ανάγκες. Αυτό ήταν πάντα το μυστικό της καινοτομίας μας.

Βασιζόμενοι σε αυτές τις αρχές, δημιουργήσαμε την σουίτα PYLON HRM στην οποία ενοποιήθηκαν όλες οι λειτουργίες ενός σύγχρονου τμήματος HR, και συγκεντρώσαμε όλη την εμπειρία που αποκτήσαμε από την καθημερινή αλληλεπίδραση με τους πελάτες μας. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η PYLON HRM αναβαθμίζεται διαρκώς -χωρίς κανένα επιπλέον κόστος παραμετροποίησης- με όλες τις αλλαγές της νομοθεσίας, αλλά και με νέες λειτουργικότητες.

Παρόλα αυτά μια ολοκληρωμένη, έγκυρη και έγκαιρη εφαρμογή δεν καλύπτει από μόνη της τις απαιτήσεις ενός τμήματος HR. Οι συνεχόμενες αλλαγές της νομοθεσίας καθημερινά αυξάνουν τις ανάγκες ενημέρωσης ενώ ταυτόχρονα, η υποστήριξη σε συνδυασμό με τα πολυάριθμα τμήματα συμβούλων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διαφοροποιούν το επίπεδο εξυπηρέτησης Όλοι εμείς οι άνθρωποι της Epsilon Net με το ίδιο πάθος και το ίδιο όραμα, βάζουμε καθημερινά ακόμη πιο ψηλά τον πήχη και δημιουργούμε νέες μοναδικές υπηρεσίες και προϊόντα.

Παράλληλα, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην πολυεπίπεδη υποστήριξη, δημιουργώντας την ασφάλεια στους πελάτες μας ότι είμαστε συνεχώς δίπλα τους σε αυτή την άκρως απαιτητική εποχή των συνεχών αλλαγών, που διαμορφώνουν μια νέα πραγματικότητα στο εργασιακό περιβάλλον. Μια από τις τελευταίες χαρακτηριστικές ενέργειες που αποδεικνύει τη φιλοσοφία μας και που τυγχάνει θεαματικής απήχησης, είναι η διοργάνωση Δωρεάν Εργατικών Ημερίδων σε 30 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη δράση ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2013 και θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2014. Οι συμμετοχές στις πρώτες 5 πόλεις που επισκεφτήκαμε ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας: στο Ηράκλειο και στη Λάρισα οι συμμετοχές ανήλθαν τις 300 ανά πόλη, ενώ σε Χανιά και στο Βόλο συμμετείχαν περίπου 200 επαγγελματίες του χώρου.

Ταυτόχρονα, η διοχέτευση σημαντικών κονδυλίων σε τεχνολογίες αιχμής, όπως Cloud και Μobile εφαρμογές, οι οποίες αποτελούν για τη διεθνή πραγματικότητα μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στο χώρο για τα επόμενα χρόνια, αλλά και γενικότερα η συνεχής επένδυση στην καινοτομία, την έρευνα και την τεχνολογία αποτελεί για εμάς μια από τις σημαντικότερες στρατηγικής σημασίας ενέργειες, που ενισχύουν τη δέσμευσή μας να πρωτοπορούμε, λανσάροντας συνεχώς νέα προϊόντα.

Κλείνοντας, θα αναφέρω κάποιους σημαντικούς δείκτες οι οποίοι για εμάς σε συνδυασμό με την αναπτυξιακή πορεία και τις αρχές της Epsilon Net μας επιτρέπουν να αντιμετωπίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, χαμόγελο και δημιουργικότητα:

Οι πολλαπλές μας διακρίσεις, τόσο στον ελληνικό όσο και στον διεθνή χώρο. Οι σημαντικότερες από αυτές : το 1ο Βραβείο στην Εξυπηρέτηση Πελατών το 2012 από τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών και το 2013 από τα BITE Αwards, η διάκρισή μας ως η 1η εταιρία Software στην Ελλάδα και ανάμεσα στις 1000 καλύτερες της Ευρώπης για το 2009, 2010, 2011 από το Ινστιτούτο “Economics of Industrial Research & Innovation (IRI) και η τελευταία μας διάκριση στα European Business Awards 2013/14, αποσπώντας τον τίτλο του National Champion για την κατηγορία “The RSM Entrepreneur of the Year” για το έργο του Προέδρου της εταιρίας κου Ιωάννη Μίχου.

Ίσως όμως το πιο σημαντικό απ’ όλα, κάτι που πραγματικά μας κάνει υπερήφανους, την αύξηση κατά περίπου 20% του αριθμού του προσωπικού μας την χρονιά που πέρασε, ξεπερνώντας τους 200 θέτοντας την εταιρία μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες λογισμικού στην Ελλάδα εστιασμένη στις ανάγκες των επιχειρήσεων και γενικότερα του ιδιωτικού τομέα.