Ο όμιλος της Epsilon Net, ανταποκρινόμενος στα νέα δεδομένα στο επιχειρηματικό τοπίο, δημιούργησε το «Epsilon Smart», μια νέα web εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και έκδοσης παραστατικών για ΜμΕ και ελεύθερους επαγγελματίες με χρήση υπολογιστή - tablet - κινητό.

Αναλυτικότερα, το Epsilon Smart είναι ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον εμπορικής εφαρμογής (αγορές, πωλήσεις, αποθήκη, εισπράξεις, πληρωμές, crm, calendar) και έκδοσης on line φορολογικών παραστατικών, με on line σύνδεση με τις λογιστικές εφαρμογές της Εpsilon Net (Εxtra – Ηyper) των λογιστικών γραφείων και με αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ λογιστικού γραφείου και επιχείρησης, η οποία επιτυγχάνει αυτόματη ανταλλαγή δεδομένων και παραστατικών, καθώς και σύνδεση με τη πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ. Σημειώνεται ότι ο όμιλος προσφέρει την εν λόγω εφαρμογή εντελώς δωρεάν μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2020, χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς.

Παράλληλα, ο όμιλος ανακοίνωσε την καμπάνια «Ξεκινάμε Μαζί Σήμερα, είμαστε Έτοιμοι Αύριο», με την οποία προσφέρει δωρεάν επιπλέον 6 μήνες στα ετήσια συμβόλαια, την συνδρομητική υπηρεσία Calendar, καθώς και επιπλέον 20% έκπτωση, για τις εγκαταστάσεις μορφής Rental. Τέλος, παρέχει τηνεπιλογή δωρεάν χρήσης από μια σειρά δυνατοτήτων, οι οποίες προσφέρουν πρόσβαση τόσο στις καθημερινές φορολογικές υποχρεώσεις, με τη χρήση των λύσεων KOMVOS και Explorer, αλλά και τους δείκτες της επιχείρησής από Mobile εφαρμογές, καθώς και της online παρακολούθησης των λογαριασμών όψεως (e-banking) της επιχείρησης μέσα από το περιβάλλον του PYLON.