Ψηφιακά θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, το συνέδριο DigiHR «Creating Value in Practice», το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για όλους τους επαγγελματίες του HR που θέλουν να διασφαλίσουν ότι ο οργανισμός τους προσαρμόζεται σε αυτό το μεταβαλλόμενο και όλο και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, δημιουργώντας μια στρατηγική προσέγγιση για βιώσιμο μετασχηματισμό που ξεπερνά τις συμβατικές ψηφιακές προτάσεις HR.

Ειδικότερα, ο Soumyasanto Sen, Founder of People Conscience, Author of Digital HR Strategy θα παρουσιάσει τις βέλτιστες στρατηγικές ψηφιοποίησης των τμημάτων HR για την επίτευξη ενός βιώσιμου μετασχηματισμού, ενώ στη συνέχεια η Philippa “Pip” Penfold, CEO of People Collider, Associate Faculty of Singapore University of Social Sciences, Lecturer of Kaplan Business School θα ρίξει φως στις νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στον χώρο του HR και θα εμβαθύνει στον τρόπο με τον οποίο η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης αναδιαμορφώνει τον εργασιακό χώρο.

Επιπλέον, ο Gerald Kane, Professor of Information Systems, Faculty Director of Edmund H. Shea Jr. Center for Entrepreneurship Boston College of Carroll School of Management θα αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους ο ανθρώπινος παράγοντας συνεχίζει να αποτελεί το πραγματικό κλειδί του ψηφιακού μετασχηματισμού, ενώ η Gorana Sandric, Group Talent Development Head of Coca Cola Hellenic Bottling Company θα αναλύσει τις επικρατέστερες τεχνικές personal branding, τόσο για τους ιδιώτες όσο και για τις επιχειρήσεις, μέσα από τη χρήση του LinkedIn.

Τέλος, η Lamya Alaoui, Chief Talent Officer & Co-founder of CREDAS θα παρουσιάσει τους τρόπους με τους οποίους η πανδημία επηρεάζει την ψηφιοποίηση των διαδικασιών talent acquisition σε παγκόσμιο επίπεδο. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του συνεδρίου, διακεκριμένα στελέχη από την ελληνική αγορά θα παρουσιάσουν, κατά τη διάρκεια του Πάνελ συζήτησης, έργα που αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες για την αναβάθμιση των τμημάτων HR. Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο