Ξεπέρασαν τους 100 οι απόφοιτοι του διαδραστικού σεμιναρίου Great Life Workshop.

Μέσω των εταιρειών τους μα και μεμονωμένα, υψηλόβαθμα στελέχη, επιχειρηματίες και νέοι μαθαίνουν πρωτότυπα εργαλεία και στρατηγικές που εφαρμόζουν παγκοσμίως οι επιτυχημένοι άνθρωποι. Με παιχνίδια, videos και μουσική, αποκτούν θετική ενέργεια και θέτουν στόχους για το μέλλον.

Όπως λέει και ο Tony Robbins, παγκόσμια αυθεντία της προσωπικής ανάπτυξης, «για να αλλάξεις το αποτέλεσμα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο». Και ο Jack Canfield o νούμερο 1 coach της επιτυχίας συμπληρώνει: «Ότι θελήσεις, είναι εκεί και σε περιμένει να το αποκτήσεις. Ότι θέλεις, σε θέλει και εκείνο.

Πρέπει όμως να κάνεις πράξεις για να το αποκτήσεις». Τρόπους για να πραγματοποιήσουν λοιπόν τα όνειρά τους, στις ιδιαίτερες εποχές που ζούμε, μαθαίνουν οι συμμετέχοντες του Great Life Workshop. Η επόμενη Great Life Workshop εμπειρία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 στο «Capsis Cultural Exhibition & Conference Centre».

Εισηγήτρια η Τζιλ Δούκα, MBA, CPC μέλος της International Coaching Federation του Hellenic Coaching Association και πρέσβειρα της International Coach Academy.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Πληροφορίες: www.uniquenessdevelopmentgroup.com/workshops/now.