Στο 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συμμετείχε η Ergo Ασφαλιστική.
Συγκεκριμένα, η Μαρίνα Κατσαντούρα και ο Δημήτρης Σταθάτος, μέλη της Βασικής Λειτουργίας Αναλογιστικής της εταιρείας, παρουσίασαν το έργο ενός Αναλογιστή – Data Analyst, αποκαλύπτοντας τα καθήκοντα και τις προκλήσεις του ρόλου.

Επιπρόσθετα, ο Κωνσταντίνος Χατζησυμεών, Chief Information & Processes Transformation Officer, συμμετείχε σε πάνελ με θέμα την αξιοποίηση της ανάλυσης δεδομένων και τις προκλήσεις που επιφέρει η τεχνητή νοημοσύνη στον κλάδο, ενώ η Μαίρη Καραπατάκη, Software Development Manager, και ο Γρηγόρης Διρδίρης, Business Analysis & Application Development Governance Supervisor, παρουσίασαν το case study του chatbot εξυπηρέτησης πελατών «Χαρά», στη θεματική «Πώς υλοποιούνται μεγάλα έργα πληροφορικής και ποιες ειδικότητες συμμετέχουν;».

Παράλληλα με τις εν λόγω ομιλίες, η Ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού και άλλα στελέχη της Ergo Ασφαλιστικής προσέφεραν στους επισκέπτες επαγγελματική καθοδήγηση και συμβουλές για την ανάπτυξη καριέρας, αλλά και ενημέρωση για τις ευκαιρίες καριέρας στην εταιρεία.

«Η συμμετοχή μας στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας δεν είναι μια μεμονωμένη κίνηση. Αποτελεί μέρος του στρατηγικού μας σχεδιασμού, με στόχο αφενός να στηρίξουμε τις νέες και τους νέους στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και αφετέρου να αναδείξουμε την Ergo ως εργοδότη επιλογής. Με δέσμευση και αφοσίωση, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος για τους νέους της Ελλάδας» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Ελισάβετ Κοκκίνου, Διευθύντρια Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού της Ergo Ασφαλιστικής.